Het departement (anti-) fraude en ondernemingsstrafrecht van Everest werd gerankt  in de nieuwste editie van The Legal 500 Europe, Middle East & Africa (EMEA) 2021 onder de categorie “Fraud and White-collar crime”.

De expertise van het team in criminaliteit die specifiek betrekking heeft op sport werd expliciet aangehaald:

“Clients also recognise senior associate Mathieu Baert as ‘extremely professional and knowledgeable’ in sports-based crime and compliance.”

Stijn De Meulenaer, Inge Tuytens en Mathieu Baert werden benoemd als recommended lawyers en Mathieu Baert werd specifiek benoemd als “Rising star” in de Legal 500.

De volledige review kan worden nagezien op de website van Legal 500: https://www.legal500.com/c/belgium/fraud-and-white-collar-crime/.

Legal 500

 

 

 

 

 

 

The legal 500 biedt een overzicht van gerankte advocatenkantoren met een dekking van 80 landen. Meer dan 300.000 cliënten wereldwijd zijn gevraagd naar feedback over in hoeverre advocatenkantoren voldoen aan de criteria en wensen van bedrijfsjuristen en bedrijfsleiders. Dit wordt gebruikt om elk advocatenkantoor te vergelijken met concurrenten in de betreffende expertisegebieden.